۱۸
اردیبهشت
۱۴۰۴
شماره
۵۸۸۵
عناوین صفحه
هگمتانه، گروه خبر همدان: به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم جمعی از فعالان دانشگاهی و فرهنگی شهر همدان برای بزرگداشت استاد توانمند، معلم و نویسنده خوش فکر، خوش ذوق و انقلابی همدان،با محسن صیفی کار دیدار کردند.
به گزارش خبرنگار هگمتانه، عصر یکشنبه حسن رحیمی روشن در دیدار جمعی از فعالان دانشگاهی و فرهنگی شهر همدان با استاد محسن صیفی کار اظهار کرد: در دنیای امروز که جنگها دیگر با سلاحهای سنتی رقم نمیخورند، قلم، بهعنوان برندهترین سلاح عصر حاضر شناخته میشود.
وی افزود: اگر این سلاح مؤثر زمین گذاشته شود، گویا در میدان نبرد، رزمندهای اسلحه خود را بر زمین گذاشته است.
رحیمی روشن با بیان اینکه امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند «جهاد تبیین» هستیم؛ جهادی که رهبر معظم انقلاب بارها بر ضرورت آن تأکید کردهاند تأکید کرد: شبهاتی که همچون بارانی سیلآسا بر ذهنها میبارد، اگر بیپاسخ بمانند، عمق و رسوخ آنها را نمیتوان بهراحتی از میان برد. در جنگ نرم امروزی که ملموس نیست اما تأثیرش عمیق و گسترده است، روایتگری و روشنگری خاکریز خط مقدم محسوب میشود.
وی خاطرنشان کرد: نبرد امروز، نبرد روایتهاست؛ جایی که اگر ما روایت خود را نگوییم، دیگران با روایت تحریفشده خود میدان را فتح خواهند کرد.
رحیمی روشن اضافه کرد: قدردانی از عالمان، اندیشمندان و مجاهدان این عرصه، نهتنها وظیفهای اخلاقی، بلکه ضرورتی در مسیر حفظ هویت، فرهنگ و حقیقت است.
حجت الاسلام ناصر صفریافلاکی رئیس کمیسیون نظارت و بازرسی شورای اسلامی شهر همدان نیز بیان کرد: جمله معروف رهبر انقلاب که «زنده نگه داشتن یاد و سیره شهدا کمتر از فضیلت شهادت نیست»، برای کسانی که با فضای شهدا و شهادت ارتباط دارند، کاملاً قابل درک است و بدون بزرگنمایی، به معنای واقعی بیان شده است.
وی افزود: قرآن کریم بارها به قلم قسم خورده است و میفرماید: «والقلم و ما یسطرون»، و این معجزه جاویدان کتاب قرآن است. کتابی که نیازی به آراستن و بزرگنمایی ندارد و بهطور صادقانه به اهل خود تعلیم میدهد.
حجت الاسلام ناصر صفریافلاکی اضافه کرد: در میان تمام هیاهوها و فسادهای ظاهری که این روزها گسترش یافته است، شهدا همچنان مشغول دستگیری بوده و ارتباط خوبی بین شهدای عظیم الشأن با جوانان و نوجوانان برقرار میشود و این ارتباطات، باعث رشد و تعالی جوانان شده و شهدا در این مسیر نورانی کمک میکنند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: این توفیقی است که در کنار یکی از عزیزانی که در میدان جنگ نرم حضور دارند و در این عرصه برای انقلاب اسلامی، شهدا و ایثارگران مبارزه میکنند، قرار گرفته و از وی تجلیل میکنیم.
استاد محسن صیفی کار نیز ضمن تشکر از جمع فعالان دانشگاهی و فرهنگی همدان تصریح کرد: همیشه به جوانان میگویم که اگر دوباره فرصت انتخاب داشتم، بدون شک کار معلمی را انتخاب میکردم و قطعا به مقطع ابتدایی میرفتم؛ چرا که آنجا مبنا، مبدأ و منشأ همه چیز است.
وی افزود: در زندگی دو توشه دانایی همراه خود داشتم؛ اولین آن جلسات قرآنی است که از مقطع دوم ابتدایی در مکتب امام زمان(عج) در کنار مرحوم مسکین و مرحوم کریمپور حضور داشتم و دیگری درسهایی که از آیتالله بهاءالدینی، مشکینی، جوادی آملی و دیگر بزرگان کسب کردهام.
صیفی کار اضافه کرد: این ارتباطها و حرارت معنوی آن عزیزان هنوز در وجود من زنده است و به این کار بسیار باور داشته و یقین دارم این مسیر، بهترین راه است؛ چرا که پیامبران نیز همین مسیر را انتخاب کردهاند.
وی خاطرنشان کرد: حدودا از سال 82 وارد عرصه نوشتن شدهام، اما توفیق زیادی در این مسیر نداشتم؛ با این حال، به فرمایش امام خمینی(ره) که فرمودند: «بشکند قلمی که ننویسد»، خود را موظف به ادامه این مسیر دانستم.
صیفی کار خطای راهبردی بعضی مسؤولین و دولتمردان را عدم نقل روایتها دانست و گفت: زحمات فراوانی که برای موضوعاتی چون انتشار کتاب انجام میشود، متأسفانه به فهم اشتباه مسؤولین برمیگردد.
وی افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی با همه مشغلهها و تنگی وقت ها، کتاب میخوانند و بر آنها تقریظ مینویسند و تحسین میکنند. ایشان میفرمایند: «این حرف من نیست، بلکه حرف آن رزمنده همدانی است.» این سخنان بسیار ارزشمند هستند، اما نبود این حس در دیگر مسؤولین، درد بزرگی است.
صیفی کار ادامه داد: شهدای ما، نمونه کاملی از شهدای کربلا هستند؛ آنها ندیده یار شدند و شاید بتوان گفت به تعبیری از شهدای کربلا هم بالاتر هستند.
وی تصریح کرد: زهیر و بریرهای دفاع مقدس که نور چشماند نباید گم شوند و از یادها بروند. نوشتن درباره این عزیزان بهترین اتفاق است.
صیفی کار بیان کرد: در عملیات بازی دراز، یکی از شهدای بزرگوار به محضر امام زمان(عج) مشرف شد و بنده بارها دیده ام که چه رزمندگانی که مسها رفته و طلاها برگشته اند.
وی افزود: جبهه ما را عاشق خود کرده بود؛ پیش از عملیات والفجر هشت، نوجوانان 15 ساله با اینکه مشخص بود آنها هیچ گناهی ندارند، توبه میکردند و به حد بالایی از معرفت و بندگی رسیدهاند.
وی با بیان اینکه ادعایی در زمینه نوشتههایم ندارم تأکید کرد: این نوشتهها برای خودم معنویتآور بوده و کم پیش نیامده است که هنگام نوشتن گریه کردهام. این ماجراها و اتفاقات افسانه یا اغراق نیست؛ ما از نزدیک آن را لمس کردهایم.
وی با بیان اینکه متأسفانه هجمه فرهنگی و تبلیغی دشمن باعث شده است که ما روشنیها را هم تاریکی ببینیم و واقعیت اینگونه نیست تصریح کرد: باید هرچه میتوانیم در رابطه با این مسائل تبیین کنیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: پس از اهل بیت علیهمالسلام، بزرگترین شخصی که شاگردان بسیاری پرورش داد، امام خمینی(ره) بود. شاگردان امام(ره) در راه اسلام جان و سرهایشان را فدا کردند. بسیاری از این شهدای بزرگوار امام(ره) را ندیدند، اما یک رابطه عجیب عاشق و معشوقی بین امام و رزمندگان وجود داشت که کمتر مورد توجه قرار گرفته است.